Sponsoring

Het realiseren van een Discgolf parcours kost geld; veel geld!
Gelukkig hebben we het meeste binnen kunnen halen door succesvol een subsidie aanvraag te doen bij de Provincie Overijssel. Dit in het kader van bewegen in de openbare ruimte. Hiermee zijn de grootste kosten reeds gedekt en kan het parcours gerealiseerd worden.

Als het parcours er eenmaal staat zal het onderhouden moeten worden. En hier zoeken we nog een klein bedrag voor.
Om nog meer draagkracht te krijgen voor naamsbekendheid zoeken we de verbinding met het bedrijfsleven.

Je kan als bedrijf zijnde bijdragen door sponsor te worden van het DiscGolf Parcours in Steenwijk.

What is it for you?

De belangrijkste vraag is natuurlijk: wat krijg ik als ik besluit sponsor te worden?.

Als je besluit sponsor te worden gaan we de volgende dingen voor je regelen:
- Je naam & logo zal op één van de holes worden gezet. Hiermee krijg je doorlopend naamsbekendheid doordat er dagelijks vele mensen langs uw gesponsorde hole loopt.
- Er zal in Q4 2020 een grand opening plaatsvinden van het parcours. Hier zullen we de sponsoren zeker niet in vergeten worden.
- Periodiek zal er op de social media kanalen berichten geplaatst worden over discgolf. Hier zal uw bedrijfsnaam / logo ook in verwerkt worden.
- Uw website zal vermeld worden op deze website. Deze link zorgt ervoor dat uw website hoger in Google terecht komt danwel versterkt wordt.

Wat zijn de kosten van de sponsoring?
De kosten om sponsor te worden van discgolf parcours bedragen €500,--. Hiermee verbindt je je naam voor 5 jaar aan het discgolf parcours. Na de periode van 5 jaar kan het zijn dat u gevraagd worden om de sponsoring te vernieuwen. De intentie is echter om dit niet te doen.

Wat wordt er gedaan met de €500,--?
Er wordt in eerste instantie niks met het geld gedaan. Het opgehaalde sponsorgeld wordt gebruikt voor toekomstige beheer werkzaamheden. Denk hierbij aan het opnieuw bestickeren van de basket's, Het vervangen van een basket of een extra wegwijzer bord plaatsen.

WAT IS DISCGOLF

DISCGOLF kan je het beste vergelijken met het traditionele golf. Het balletje en de golfclub wordt vervangen door een DISC. De hole wordt vervangen door een basket. De bedoeling is om in zo min mogelijk worpen de disc in de basket te gooien.